Pieter Bosma nieuwe maestro BBCH

Pieter Bosma

Leden en bestuur van BBCH maken met trots bekend dat Pieter Bosma per 1 januari 2022 is aangesteld als nieuwe dirigent van brassband Constantijn Huygens uit Appingedam. Hij volgt Richard Visser die na een periode van 15 jaar vorig jaar afscheid nam van de band.

De veertigjarige Bosma is woonachtig in Ezinge. Hij studeerde psychologie aan de RUG en hafabra-directie bij Alex Schillings aan het ArtEz Conservatorium in Zwolle. Pieter is tevens dirigent van fanfareorkest Excelsior te Oosterhesselen en een tweetal koren.

Samen met Pieter verwacht BBCH een verdere groei van de vereniging in te kunnen zetten. Om die groei te realiseren heeft het orkest vorig jaar een nieuwe strategie bepaald. Vier keer per jaar wordt een grotere activiteit geprogrammeerd waarin het orkest maximaal tot zijn recht komt. Denk bijvoorbeeld aan het NBK, DBOC en grotere concerten. De Damsters zijn daarvoor op zoek naar uitbreiding van de band. Lijkt het jou een uitdaging om deel te zijn van een traditie van bijna 125 jaar?

Meld je dan aan via info@bbch.nl.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws algemeen BB. Bookmark de permalink.